Световният шампион с тима на Аржентина от 1986 година Диего Марадона заяви, че ще напусне поста старши треньор на мексиканския втородивизионен Дорадос де Синалоа след края на сезона, предава агенция Франс прес.

58-годишният Марадона беше крайно недоволен, че съдията не назначи дузпа в полза на неговия тим в края на мача срещу Венадос, който завърши 1:1 в петък.

Аржентинецът пое Дорадос през септември миналата година. Клубър заема трето място в класирането на втора лига в Мексико с 19 точки след 13 мача и се бори за място в елитната дивизия.

“След края на Клаусура ще напусна Дорадос. Тъжно ми е, но това е моето решение. Не ни дадоха чиста дузпа, само защото играеше отборът на Марадона. Смятам да говоря с президента на клуба”, каза аржентинската футболна легенда.

Източник – Гонг
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации