Пенсионерка открадна хранителни продукти от магазин в Благоевград.

ОТ МВР заявиха, че била заловена.

Със заповед за задържане, до 24 часа, в ареста е Л. Я., на 74 г. от Благоевград, съобщиха от полицията, цитирани от Dnes.bg

Около 09:40 часа във вторник тя е извършила кражба на хранителни продукти от магазин на голяма търговска верига.


Стойността на нанесената щета е около 30 лева. По случая е образуван заявителски материал.

Ето и коментари за случката с арестуваната пенсионерка:

Бабичката с 200 лв пенсия, сметки за ток, лекарствата и е останала без пари за храна на края на месеца. Вместо да и се помогне, те я арестуват! Социална държава за едни (ромите с 10 деца, например), обаче мащеха за други ( тия бачкали по 25-30 години и изграждали държавата). Тия от магазина вместо да и подарят продуктите са викнали полиция! Нямам думи!

Споко ,след години тези които са я арестували и те ще се пенсионират. Като вземат мижавата пенсия ще видят макар и тяхната да е по висока от повечето обикновени работници. Да не ходят и те да крадат по магазините.
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации