петък, 8 март 2019 г.

Твърдял  ,че я извел  за глътка свеж въздух и паднала сама

Този инцидент не повлиял на желанието му да седне и продължи да пие. 40-годишният мъж дори забравя, че е извършил злодеянието като твърдял по-късно,че не помни нищо.Трагикомичната случка се разиграва през далечната 1986 година в покрайнините  на град Чирпан.

Навръх международния ден на жената,семейството заседнало на як запой.След солидно количество изпит и то двамата  алкохол,жената започнала да обижда мъжа си,че е несретник и не е постигнал нищо в своя живот.Не пропуснала да натяква през 5 минути,че е очернил и нейния живот!

Чашата търпение на мъжа преляла,когато жената в стремежа си да го вбеси, започнала да му натяква,че не е и никакъв мъж в леглото.

Мъжът слушал,слушал па взел и теглил една звучна и балканска псвуня,вдигнал на раменете благоверната  си съпруга и я метнал през отворения прозорец на хола в който били.За щастие жената не пострадала сериозно и предвид солидното количество алкохол който била погълнала и уплахата и  не била много силна.

Падайки долу в градинката пред блока,започнала да крещи и сипе люти клетви!

Чувайки виковете на жената,комшии веднага повикали милиция а дошлите на място милиционери извикали и линейка.

Пристигналите на място медици диагностицирали жената с травми на гърба и леки охлузвания по лактите и краката. Пияният съпруг е бил задържан и съден.
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👇

0 коментара:

Публикуване на коментар

ТОП-ПУБЛИКАЦИИ

Архив 2

Предоставено от Blogger.

Архив 1

ПОСЕТИТЕЛИ ГЛЕДАТ В МОМЕНТА:

КОНТАКТИ: