Пенсионер успя да отмъкне чрез измама четири телета от жител на крумовградско село, след което проиграл парите от животните в казина в Момчилград и Кърджали.

За деянието си мъжът получи условна присъда.

Родопчанинът се спазарил с възрастен човек от село Скалак. Трябвало да купи от него общо 8 телета за 5 200 лева. В деня на сделката пенсионираният по болест купувач отишъл с бус и тримата си сина. Той натоварил четири броя животни и успял да увери собственика, че ще ги плати след като направят и втория курс с животни. Той обаче така и не бил осъществен, а старецът останал без животни и без обещаните за четирите от тях 3888 лева.

В същото време измамникът успял да продаде животните за 2000 лева, с които веднага направил тур из казината. Той успял да профука парите в игрални зали в Кърджали и Момчилград, преди да бъде установен от полицаите.

Съдът в Крумовград даде 7 месеца затвор за измамника. Присъдата обаче бе отложена с 3-годишен изпитателен срок. Мъжът трябва да възстанови щетите на излъгания стопанин в размер на 3888 лева.
24rodopi.com
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Етикети