Добродушният кръвопиец идвал вечер за компания и се махал преди изгрев слънце

Възрастна жена, посещавана редовно от вампир, повика полицията и поръча на униформените да го открият и да го убият, като го прободат в сърцето с кол.

Жената, която живее сама в село в Борски окръг в Сърбия, на стотина километра западно от Видин, разказала на ошашавените полицаи как кръвопиецът започнал да идва редовно в дома й през последния месец, информира сръбският Blic. По думите й вампирът я успокоил, че не желае да й пие кръвта, а само да си говорят, защото бил "много самотен и няма с кого да си говори".

"Жената каза, че вампирът изглежда страшен, имал големи зъби, като й обяснил, че живее от смучене на кръв", разясни източник, запознат с вампирския случай. "Успокоил я, че не иска да й навреди, а само да си бъбрят".

Уплашената баба започнала да си говори с него, на вампира му харесало и започнал да идва всяка вечер. Вампирът идвал и лягал до нея в кревата, като двамата си говорели до малко преди разсъмване, когато той се махал, уплашен от слънчевата светлина. "Обясни ни, че заради вампира не може вече да спи вечер и затова е повикала органите на реда, за да го открият и убият", обясни източникът на Blic.

Полицаите така и не успели да успокоят бабата, затова накрая направили служебен протокол, но още няма информация дали органите на реда са започнали акцията по издирване на самотния вампир. 
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации