Това е първото шоу в истинския смисъл за българския зрител. След него станаха много, но „Супер шоу Невада“ бе първото и най-култовото, само защото беше шоу-пионер за времето си. Още си спомняме черешките и колелото на късмета. Водещ беше Къци Вапцаров, а познатата ни Гала бе една от неговите асистентки. След Къци, водеща бе Ася Статева Навремето шоуто беше много забавно.

Супершоу „Невада“ е популярна българска телевизионна игра, излъчвана през 1990-те. (Шоуто е наречено на американския щат Невада, който е световен хазартен център.) От пролетта на 1996 играта е преименувана на Шоу „Такси“.

Първоначално шоуто е водено от Къци Вапцаров, но впоследствие той е сменен от Ася Статева. Предаването е спонсорирано от „Мото-Пфое“ (официален представител на американската компания „Форд“ за България) и главната награда е автомобил „Форд“ (модели „Форд Ка“, „Фиеста“, „Ескорт“, „Фокус“, „Мондео“). Продуцент на предаването е Димитър Станчев. Попфолк изпълнителят от близкото минало Радо Шишарката възпява „Супершоу Невада“ в песента си „Невада“.

ВИДЕО:

Песента е записана преди Ася Статева да замести Къци Вапцаров като водещ. Част от Супершоу Невада са били също Ива Екимова, Румен Луканов (водещ на телевизионната игра „Сделка или не“), Гала (водеща на „На кафе“), Албена Вулева (водеща на „Сигнално жълто“).
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации