След няколкогодишно обикаляне по заведенията реших да ви драсна няколко реда за това къде със сигурност човек може да си изяде боя без никаква вина, когато просто е излезнал да пийне! Приятно четене и си взимайте поука ! Личен опит!   5. На пето място класираме симпатягите от Ginger.

Клуба с най-гейското име в света( след бар „Синята стрида“), пази в подземията на НДК особено прости индивиди с изключително занижени комуникативни способности. Истинско чудо е ако успееш да влезеш вътре, без да бъдеш изгледан като негър в тоалетна за бели по време на сегрегацията. Шамарa от охраната е като welcome drink! Шанс да бъдеш бит – 73%     4. Тук намираме глиганите от Ялта, може би единствения клуб в света, където те бият ако танцуваш, там те бият и ако пиеш на бара, ако пък случайно си инвестирал около 100 лв за вход и алкохол в заведението и вече си леко подпийнал и развесеслен, имаш реалния шанс да те извърлят, докато те бият или да те бият, докато те изхвърлят.

Красота! Шанс да бъдеш бит  - 80%     3. Бронзовият медал отива в Шугър, в това провинциално заведенийце още на входа те посреща двуметров изрод с физиономия от която и Тони Монтана би се нас*ал. Ако случайно си усмихнат или се опиташ да пуснеш някоя свежа реплика, около теб веднага се събират още няколко интелигентни, млади момчета от Перник, а онзи с проблемите с хипофизата изкърцва през зъби нещо от сорта – „Влизай бързо вътре, докато не ти тече кръв от носа!“ – абе в общи линии едно Захарно посрещане. Шанс да бъдеш бит – 86%   2. На престижното второ място, се класира младият, но вече доказал се клуб Спейсър. В този космодрум на простотията, могат да те бият навсякъде, бият те на бара, бият те в тоалетната, бият те на входа, пред входа, в подлеза, даже сигурно те бият и в мазето. Там имат и нова услуга - бой на момичета! Като цяло охраната изглежда като неуспели дилъри на Митьо Очите и е достатъчно просто да си пресечете погледите, за да стане проблем. Готиното е, че след като те набият, любезно те канят да се измиеш в техните тоалетни и да продължиш да инвестираш на техния бар – до следващия пресечен поглед – може би!   Шанс да бъдеш бит – 90% 

1. Ето и победителите, еднолично, без конкуренция с максимален брой мускули и минимален интелект – това са глигУните от 4КМ. Не знам дали заради името или мястото (военен стол), но тези уроди наистина заслужават победата. Индивидите от това място минават едномесечен курс по агресия. На всичкото отгоре, те са избирани със специалното условие, незавършен 4-ти клас, което води до много проблеми с комуникацията – всъщност комуникация няма, тъй като шансът да разбереш какво казват на техния си диалект е почти нулев. Обикновено първо бият, а после питат – на 4ката обаче не те питат въобще, бият те, после питаш "Защо?" и те бият пак....   Шанс да бъдеш бит – 97% 


Черната нинджа Кирилов
Източник:men.hotnews.bg
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации