вторник, 9 октомври 2018 г.

Тодор Живков ни отваря очите, макар и от гроба. Това интервю трябва да се гледа от повече хора.

Той е един български Клавдий, който чрез мимикрия успява да се спаси от месомелачката за интелигенти на фашисткия режим от 09.Юни.1923 до 09.Септември.1944г.
Суперполицаят Гешев казва:

 „Ще обера кадърните ви хора и ще ви оставя кундурджиите — да видите как се управлява с кундурджии!”

И така Гешев по един или друг начин убива Христо Ясенов, Сергей Румянцев, Йосиф Хербст, Никола Вапцаров, както и ред други представители на българската интелигенция. Живков е смятан за “кундурджия”.  Това му помага и в борбата за партийна власт чак до 1989г.

ВИДЕО:


СПОДЕЛИ НОВИНАТА👇
Полезни съвети👇

1 коментар:

  1. между другото не е зле да гледате/четете нещата които пускате. Препоръчвам на всеки да го гледа това интервю. Има култови реплики, като „не бих членувал в БСП“.... И в мемоарите (които споменава в интервюто и по които още е работел) е написал доста интересни неща, които за съжаление тука на соцбг ги премълчавате старателно. за да не се видят проблемите по времето на соца.Започнете от тук, а ако ви заинтригува, прочетете и втората и третата част. И ще видите и проблемите в селското стопанство, побоищата при кооперирането, кризите, жилищните проблеми, „застоя“ в икономиката на целия соцблок, изоставането ни, големите грешки: https://kiselec1.blogspot.com/2018/09/1.html

    ОтговорИзтриване

ПОСЕТИТЕЛИ ГЛЕДАТ В МОМЕНТА:

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Архив 2

КОНТАКТИ:

Предоставено от Blogger.

Популярни публикации

Архив 1