Малко момиче станало свидетел на тройното убийство, но е пощадено от стрелеца. Вчера са се разхождали в градската част на града, след това са се прибрали в къщата и някъде около час след това възниква скандал, който прераства в побой. Венета е първата жертва, а след това е застрелян синът ѝ. На цялата трагедия става свидетел малко момиче, което е пощадено от стрелеца. Това разказа пред Bulgaria ON AIR бившият депутат от ДПС Александър Методиев, който живее в Самоков.

Той споделя също така, че без напрежение преминала нощта в ромската махала на града. Жандармерия и полиция останали да следят за реда след жестокото убийство на жена и две деца.Припомняме, че при тежък криминален инцидент мъж застреля млада майка, сина й и племенника й, след което се e самоуби. Жената и 15-годишният й племенник са застреляни на място, а 12-годишният син на жената е починал в болницата.
По-късно в местността „Щъркелово гнездо“ е намерен 52-годишният мъж, който се е прострелял, а медицински екип е установил смъртта му. Извършителят на тройното убийство в Самоков е бивш пожарникар, той е притежавал законно оръжие. Знае се, че е бил пенсионер и е работил в градския транспорт в София.

Бившият народен представител Александър Методиев разкри още, че убийството е дело на българин, който е имал връзка с ромската жена от няколко години, която преди това е била женена за друг.

„След това се сближиха с този човек, продължила е тяхната връзка около 8 години. Той е идвал постоянно в Самоков и в тях“, разказа Методиев.
Методиев добави още, че въпреки престъплението, в града няма напрежение. „Ние сме малък град, познаваме се всички, всяко едно ромско семейство има български приятели и български семейства, с които си живеем много добре“, каза още той.

Според него именно заради това няма полиция в махалата сега, защото се знае, че въпреки голямата трагедия, близките на жертвите няма да търсят отмъщение
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Етикети