сряда, 26 септември 2018 г.

В опакован хляб, с жива закваска, клиент е открил черен чорапогащник.

“Какво, по дяволите, ядем? Да ти излезе чорап (чорапогащник) от хляба… Без коментар”, пишат в страницата Българчета във Facebook, които разпространиха кадрите.

За Про Нюз Добрич от “Българчета” обясниха, че клиентът, който е направил снимките е споделил с тях, че хлябът е закупен от Добрич. По тяхна информация, има подаден сигнал в Българската агенция по безопасност на храните (БАБХ).
Пред Dnes.bg от БАБХ са заявили, че до тях все още няма изпратен сигнал. “Ако постъпи подобен сигнал, ще последва и проверка на БАБХ, но до този момент няма”, са заявили от там.
Клиентът може да твърди много неща, но трябва да се докаже. Хлябът може да е на друг производител и да е сложен в наша опаковка. Хубаво е да получим сигнал, за да проучим случая”, са коментирали от фирмата-производител пред Dnes.bg.
Снимки: “Българчета”, фейсбук
ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ👇
Сподели новината👇

0 коментара:

Публикуване на коментар

Популярни публикации

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Архив на сайта

КОНТАКТИ:

Предоставено от Blogger.