Димитър Желязков – Митьо Очите е поел часове преди специализираната операция на ГДБОП към Турция заедно с най-младата от многобройните си любовници. Това твърди Флагман.бг, позовавайки се на източник, който знае кои са задържаните в истанбулския хотел вчера на разсъмване. Момичето е на 24 години и към момента е фаворитка за сърцето на ъндърграунд боса, заради което й купил луксозен апартамент в сградата, обявена за архитектурно бижу за 2016 година – стъкленият небостъргач срещу Пантеона на Морската градина в Бургас.

Това лято Желязков често бе засичан със свитата си от бодигардове да навестява красавицата в общото им жилище. Тя и още една жена са сред задържаните по пижами в хотел „Рамада“. Според Флагман.бг на брифинга, даден рано тази сутрин в столицата, е направена грешка в броя на задържаните в хотел „Рамада”.Те са били общо седем с Димитър Желязков Очите, който е откаран в турски затвор, за да се реши съдбата му чрез съдебно дело за екстрадиране. Другите шестима са докарани директно в Бургас през ГКПП „Капитан Андреево”.

Това са зам.-председателят на Общинския съвет в Бургас Бенчо Бенчев, бившият депутат от ДПС Несрин Узун, с когото двамата са близки приятели и бизнес партньори от много години, шофьорът на Бенчев – Йовчо Делчев, шофьорът на Митьо Очите – Милко Бомбето, любовницата на Очите, както и още една жена, която самоличност за Флагман.бг все още остава неизвестна. В домовете и офисите на задържаните пък са започнали обиски и претърсвания.

Източник: www.flagman.bg

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации