Истински ужас преживяха живущите на улица "Прилеп" в Благоевград. Детски писъци пронизаха района, след като глутница бездомни и освирепели кучета нападнаха, повалиха на земята и ръфаха 9-годината Каролина Рупова. Малкото момиченце си играело в съботния следобед пред дома си, когато псетата, с които хората от улица "Прилеп" не могат да се справят с години, се приближили до детето. Каролина се разпищяла, но един по един изгладнелите песове започнали да я нападат, съборили я на земята и я хапели. Ужасяващите и писъци вдигнали съседите на крак, намесили се и спасили момиченцето, но кучетата успели да и нанесат сериозни рани, пише struma.com

"Истински ужас, кошмар, преживяхме вчера с детето ми", разказа майката на Каролина - Гергана Рупова. "Детето ми оцеля по чудо, щяха да го изядат кучетата. Благодаря на съседите, на медицинските сестри в Спешно отделение, които много бързо взеха мерки, оправиха раните, успокоиха детето ми и на инспектор Иванов от Криминална полиция, който дойде у дома, за да види отблизо какво се е случило. Ние от години се борим с тези кучета, всички на улицата многократно сме сезирали отговорните институции, но нищо.

Питам, ако бяха изяли детето ми, ако го бяха убили, кой ще е отговорен, пита през сълзи майката, силно разстроена и безкрайно благодарна на спасителите на Каролина.Ужасяващия ден се случи в навечерието на празника на Св. Георги, аз съм Гергана, чудо стана, да отървем детето от тези озверели песове", каза още г-жа Рупова и отново повтори: "Моля ви, изразете моята благодарност към спасителите на детето ми." 
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации