четвъртък, 10 май 2018 г.

Фолкпримата Таня Боева и композиторът Михаил Бургуджиев се разведоха след 18-годишен брак, пише в. „Телеграф“. Решението на Софийския районен съд е от 19 март 2018 г. и не подлежи на обжалване. Делото по развода е заведено още на 17 юли 2017 г., но е тръгнало едва на фаталния 13 декември. Отлагано е няколко пъти поради различни причини, като на едно от заседанията съдията е пратил музикалния тандем при медиатор да подготви споразумението си за развод по взаимно съгласие.

Двамата са послушали магистрата и са изпълнили разпореждането му и 9 месеца са разделяли общите си песни и детето. Затова са разведени в едно заседание. Според решението на съда 44-годишната певица ще получи издръжка от бившия си съпруг по 400 лева месечно за 10-годишния им син Росен. 43-годишният музикант може да взема наследника си по всяко време, когато пожелае. Освен всичко придобито в брака на две е разделена и съдебната им такса – от по 20 лева на всеки. Актът за гражданския брак между Таня Боева и Михаил Бургуджиев, сключен през 1999 г., е прекратен. В профилите на двамата в социалните мрежи вече всички общи снимки са изтрити.

Източник: БЛИЦ
ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ👇
Сподели👇

0 коментара:

Публикуване на коментар

Архив на сайта

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Предоставено от Blogger.

Популярни публикации: