Екшънът се разиграл в приемната на социалната служба в ромския квартал „Победа“ в около 14 часа в четвъртък .Мургавелката била извикана и уведомена, че дължи ресто от 250 лева, тъй като хлапетата й не ходят на училище и са натрупали огромен брой неизвинени отсъствия. Заради това, й била наложена законна санкция за връщане на получените от нея социални помощи. Когато разбрала, че е глобена и трябва да дава пари, ромката изпаднала в дива ярост, информира Монитор.

„Ей ся ши тъ убивам направо“, изкрещяла тя и нападнала социалната работничка, която посмяла да й разясни ситуацията. Мургавата дама се нахвърлила с юмруци и шамари върху чиновничката и започнала да я налага където свари. Удряла е по лицето, главата и тялото. После я хванала за косата и започнала да блъска главата й в бюрото.

Побоят се разиграл пред очите на друг социален работник и случаен гражданин, дошъл по работа в приемната. Човекът се намесил и опитал да защити нападнатата чиновничка, но не успял да озапти побеснялата ромка и да спаси пострадалата от шамарите. С физическа сила той все пак успял да завлече навън ромката и да прекрати побоя.

Пострадалата е била откарана веднага в МБАЛ „Бургасмед“, където е прегледана и освидетелствана. От побоя тя е получила луксация на ставата на челюстта, синини по лицето, лявата ръка и лявото бедро. В момента жената е в болнични, трудно се храни заради травмата в челюстта и изпитва силни болки. Колегите й вече са подали сигнал в полицията. „Инцидентът е много неприятен. Колежката е стресирана и е в шок. Оказали сме й пълно съдействие и подкрепа. Когато разбрахме за инцидента веднага изпратихме служебна кола, която да я вземе и да я заведе в болница. Аз си прекъснах отпуската заради този случай. Истина е, че не се случва за първи път, но подобен инцидент не сме имали от много години“, каза шефката на социалната служба в Бургас Снежана Атанасова.

Източник: Дунавмост
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

1 коментар:

  1. Дали има смисъл от дебатите за тези самолети F-16 – малко ми се вярва. Бидейки страна-членка на НАТО, територията ни веднага попада в обсега на руските ракети, а те, както вече се пише имат такъв огромен разрушителен потенциален, че за България са предостатъчно четири ракети Искандер. Някои казват, че бюджетът ще отдели около над два милиарда за да се закупят самолети, но първо са изисквало парите да се преведат, а самолетите щели да ни бъдат осигурени едва след две години. Не съм ни най-малко вътре в кухнята на подготовката за сключване на военния договор, но не поради това съм категорично да се заделят пари за военни самолети. Питам се, питам и вас, срещу коя армия ще са насочени тези самолети? Ситуацията у нас го подсказва, че срещу нас има друга армия, която е въоръжена с брадви, с колове и с ножове. Смело нападат военни и цивилно граждани. Ето защо противоречието е достигнало да една точка на търпимост, казано на философски език, при която търпимостта преминава границите на мярата към социален сблъсък.
    В този ред на мисли, няма пречки да се договори с погребална агенция от Палестина да закупи малко места, на които да поеме погребението на нашенските мургави българи. От този бюджет може да се заделят също така разходи на роднините до мястото на погребението –отиване. Само на отиване. А когато там се зачудят как да се върнат с какви пари, друга фирма да им предлага работа в Израел, да им предоставят апартаменти за живеене. Израел също така следва да се ангажират, защото тази им територия не е тяхна, та е обещана от Господ на потомците на Агар и Авраам. Тя е де факто земите на дедите на тези хора, включително и на нашенските мургави българи. И те са хора, всеки разбира, че тук у нас не може да се интегрират и че освен тази първа крачка-тласък, няма други способи за опитомяването на тази популация, освен физическото премахване. Това е положението.
    https://dnes.dir.bg/comments/mo-retsidivist-ot-romski-proizhod-napadna-s-bradva-voenni-kursanti
    https://dnes.dir.bg/comments/korneliya-ninova-proektat-za-zakupuvane-na-novi-iztrebiteli-e-danoto-i-krayat
    https://dnes.dir.bg/comments/radan-kanev-romskata-tema-izbuhva-kogato-nablizhat-izbori
    https://dnes.dir.bg/comments/tsvetanov-ima-problem-s-romite-da-ne-go-zamitame-pod-kilima
    Препис до presscntr@mod.bg – Министерство на Отбраната
    Препис до Временна комисия в НС за самолетите

    ОтговорИзтриване

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Етикети