„Гинка повтори изказвания от пресконференция на ГЕРБ за „Техноимпекс“ – вече е ясно кой стои зад нея“, възкликна в кулоарите на НС соцлидерът Корнелия Нинова по повод нападките на бизнес дамата спрямо нея на вчерашното изслушване за ЧЕЗ. Нинова заяви, че Върбакова е повторила изказванията от пресконференцията на ГЕРБ за „Техноимпекс“ миналата неделя, когато участваха Делян Добрев и Антон Тодоров. Вече е ясно кой стои зад нея, каза по адрес на ГЕРБ Нинова. Нинова забеляза, че Върбакова е чела от един лист. „Дори не ги беше запомнила, милата. Просто ги прочете“, усмихна се соцлидерката. Вчера в речта си в НС, която прочете пред депутатите, купувачката на ЧЕЗ упрекна соцлидерката, че ако я пита как на 43 г. ще купува ЕРП, то и тя можело да отвърне с въпроса – как 28-годишна жена от Крушовица може да си вземе „Техноимпекс“.

Нинова замълча вчера, а днес отговори, че има голяма разлика между двата казуса, защото ЧЕЗ засяга 3 млн. абонати. „Много са разликите, но една е голямата. Закупуването на „Техноимпекс“ не влиза в дома на 3 млн. българи, както влиза Гинка. Не им бърка в джоба и да им изважда парите за сметките на ток, нито е националната електрическа мрежа и националната сигурност“, каза Нинова. По думите й, ако някой до вчера се е съмнявал кой стои зад Гинка от Пазарджик, след нейното изказване на съвместното заседание Комисията по енергетика и тази по контрол над службите вече няма съмнение.

Източник БЛИЦ
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации