Цял пълнител в тялото на Ивелина, защото блокирала профила на Иво в социалните мрежи. Това е равносметката от една несподелена любов. 33-годишният полицай Иво Маринов просто изпразнил пълнителя на пистолета си в тялото на Ивелина Славчева пред нощен клуб в Ловеч на 15 септември 2012-а и си тръгнал. Гърмежите, проехтели рано сутринта, събудили живеещите в близкия блок. Последвал сигнал на 112,пише сайтът burgas24.bg

Името на Ивелина, заедно с тези на още 22 жени, бяха прожектирани върху фасадата на Народното събрание от Българския хелзинкски комитет. Акцията бе по повод дебатите в обществото за Истанбулската конвенция.

Екзекуцията е станала показно, имало свидетели - момиче и момче, с които Ивелина си тръгнала от клуба. Тя тъкмо седнала зад волана на колата си, когато полицаят приближил и стрелял. Той не бил в дискотеката, а е чакал на паркинга, в своята кола. Изстрелял 4 куршума в главата на Ивелина и един в шията й, а тя издъхнала на място.

Между жертвата и Маринов е имало близки отношения, но връзката им била основно във Фейсбук. Пишели си есемеси, понякога се и виждали. И така в продължение на година. Според запознати Ивелина блокирала профила на Иво в социалната мрежа и това най-вероятно предизвикало агресията му. Малко преди инцидента Иво преминал психотест в полицията за преназначаване на работа. Работил в системата на МВР от 11 години.

По-късно при делото Върховният касационен съд потвърди присъдата на Окръжен съд - Ловеч, с която полицаят убиец Иво Маринов бе осъден на 30 години затвор. "Много я обичах", промълви Иво по време на процеса, цитиран от "Дир.бг".
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 коментара:

Публикуване на коментар

НАЙ-ЧЕТЕНИ

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации

РЕКЛАМА