„Войната на таралежите“ е български сериен филм (комедия, детски филм) от 1979 година на режисьора Иванка Гръбчева, по сценарий на Миряна Башева и Братя Мормареви. Оператор е Яцек Тодоров. Създаден е по романа на Братя Мормареви „Войната на таралежите“.. Музиката във филма е композирана от Кирил Цибулка. Художник на постановката е Мария Иванова.

Актьорът Вълчо Камарашев е брал ядове заради незабравимата си роля като другаря Ташев в култовия сериал "Войната на таралежите".

Хлапетата от квартала на бай Вълчо, както галено му казват всички приятели, надраскали колата му Лада комби с тебешир и написали "лайно". Причината за гнева на децата било превъплъщението му във филма като лошия комшия, който иска да си построи гараж за скъпия си форд на баскетболното игрище на Маляка, Пантата, Камен и компания. Иначе добродушният актьор има реплика в образа на

 Ташев, в която обижда децата на "лайно". След случката в реалния живот, Вълчо Камарашев намерил виновниците.
Артистът седнал с калпазаните и спокойно им обяснил, че това, което гледат по телевизията, е друг човек и няма нищо общо с него.
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Етикети