В началото лекарите помислили, че булката е прокървила заради бурните танци на сватбата и прекомерното вълнение, но се оказало съвсем друго нещо. 
Младоженците едва изчакали гостите да си тръгнат и правили толкова бурен и страстен се*с в първата брачна нощ, че станала беля и се наложило лекарите да се направят 15 шева на цепнатата катеричка на булката.

Веднага след извършените шев и кройка, дамата  тя била освободена от отделението и се прибрала вкъщи заедно с мъжа си. Дали са продължили любовната игра, историята мълчи.

 Това се превърнало в  най-коментираната тема тези дни в благоевградската болница и за нея знаели  дори санитарките. Медиците си умират от смях и се шегувате, обаче  спазват етиката и пазят в тайна имената на участниците в страстната любовна нощ. И двамата били притеснени и лекарите им дали дума, че няма никога да се разбере кои са те.

За сметка на това  младоженците дълго ще си спомнят ужасното приключени от  първата си брачна нощ, а може би, като се окопитят след време,  ще разказват с усмивка за преживелиците си.

Източник:www.dailypress.bg
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации