Това е наистина умопомрачително! Америкенски медии гръмнаха с шокиращо по своята мерзост престъпление, което хвърли в потрес всичко живо!

Санитар в болница изн*силва и се гаври с безпомощни пациенти в кома в известна болница!

Шокиращата случка е от г. Албакърки, Ню Мексико, където 38-годишният Хуан Лопез, който работи като санитар в централна болница в града е арестуван по подозрение за множество с*ксуални престъпления срещу безпомощни мъже и жени в състояние на кома.

Гаврите са продължавали с години. Санитарят, който е трябвало да се грижи за хигиенните нужди на безпомощните пациенти в изолираното крило на болницата е извършвал блудствени действия с тях, предава WNDR.Разкрила го е приятелката му. Според информация от полицията двамата са се скарали, и в яростта си Хуан е признал за грозното си престъпление.

Ужасената жена моментално е информирала властите, последвало е моментално разследване с бързи и умопомрачителни резултати. По телата на 17 жени и 13 мъже са открити пресни белези от с*ксуално насилие. За ужас на разследващите, млада жена, която била в кома от близо 2 години била бременна във втория месец, най-вероятно от насилника.

От управата на болницата изразиха своето възмущение от деянията на своя служител, но извиненията им не бяха приети от погнусените близки на пострадалите, които ще заведат серия от съдебни дела срещу лечебното заведение.

Насилникът ще бъде съден по бърза процедура. Защитата му ще пледира невменяемост, но според експерти го грози доживотен затвор.
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации