13-годишният Джеръми от Великобритания претърпява ужасяващ инцидент в река. Успяват да извадят момчето едва, когато се е нагълтало с много вода. Транспортирано е в спешното отделение в Ипсуич, но според лекарите вече е късно. Кислородът до мозъка му на практика е спрян, което значи само едно – несъвместими с живота поражения.



Детето прекарва в кома близо 40 минути, след което се случва чудо – жизнените му показатели се променят и то започва да се възстановява и връща към живота. Лекарите нямали обяснение. След няколкодневен престой в болницата детето било контактно и поискало да говори с майка си Джорджина. Кратко след това жизнените показатели на Джеръми пак се влошили и той издъхнал, предава freaklore.com, предаде bradva.bg.

Днес майката на Джеръми сподели пред света, важното послание от сина й, след като се е върнал за кратко от смъртта.

Детето разказало, че Исус му е показал бъдещето на света, а то съвсем не е розово! Детето е имало видения за Третата световна война, но тя нямало да се води между земни сили.

Джеръми видял, как демони, които първоначално се представят за миролюбиви извънземни същества пристигат на Земята и не след дълго обявяват война на човечеството. Те буквално изяждали хората пред очите му! Никоя нация по света не била подготвена. Исус, който го водил за ръка му показал как чудовищата превръщат Земята в ад.

Може би звучи налудничаво, но най-светлият ум на планетата ни Стивън Хокинг не веднъж е казвал, че една от най-сериозните заплахи за човечеството са агресивно настроени извънземни същества, които безспорно ще стигнат и до нашата изостанала планета в един момент. Дали това не са демоните, които е видял Джеръми!?

Момчето разказало, че е Исус го е завел и в Рая. Видял е царство от Кристал с улици от злато. Казал на майка си, че всеки, който стигне до там може да бъде какъвто си иска и да придобива какъвто пожелае облик.

Момчето казало на майка си, че той пръв ще отиде в Рая, а скоро след това тя и брат му ще го последват, и ще бъдат отново заедно. Джеръми предрекъл, че големият му брат ще направи огромната грешка да стане войник и ще загуби живота си без време. Скоро след това и майка им ще последва децата си.

Мнозина могат да решат, че това са трескави видения на умиращо дете, но лекарите са изумени от отличното физическо състояние на момчето по време на разказа и последвалата му изненадваща смърт. Сякаш е било изпратено от ония свят да предаде това послание на майка си.

Въпреки молбите на майката, днес големият брат на Джеръми е военнослужещ, изпратен в конфликта в близкия изток. Жената трепери, че пророчеството на малкото й дете ще се сбъдне.

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации