ОВЕН
Трудно и напрегнато започва тази седмица за Овните, с много съперничество и неяснота в службата. Професионалният ден ще бъде успешен за вас, но и нервен. Жена ще се опита да ви вреди чрез клеветничество. Временно е възможно да успее и да ви причини огорчения.

ТЕЛЕЦ
Ако имате достатъчно смелост да се опълчите срещу онези, които се стремят да действат срещу вас, ще успеете да ги победите. Не бива да се водите от емоционалните си подбуди, а да следвате логиката на събитията. Денят ще ви донесе личен и професионален успех. Важно е да бъдете бдителни.

БЛИЗНАЦИ
От понеделник сте доста нервни и свързвате лошите си предчувствия с работата, където очаквате непредсказуемите реакции на една жена, търсеща постоянно начин да ви засегне и смути. Подобно развитие наистина ще има, но най-малко то трябва да ви притеснява.

РАК
Онези от вас, които вече са взели решение за бъдещите си професионални и лични действия, могат да бъдат напълно спокойни. Делата ви ще се развият успешно и в по-висока степен от очакваното. Днес някои от вас ще имат големи неудобства на работното място от страна на шеф.

ЛЪВ
Голяма радост носи понеделник и осъществяване на желанията при много от вас. Това положително развитие може да е плод на нов договор за работа или успешен контакт, чрез който ще се реализирате. Постарайте се днес да бъдете напълно спокойни на работното си място.

ДЕВА
Понеделник много зависи от това как се развиват делата ви и активни ли сте в действията си за реализиране на намисленото. Ако действително не се спирате пред трудностите и сте упорити, успехите са на ваша страна. Трудностите за деня поставят на изпитания вашата упоритост.

ВЕЗНИ
Мощно започвате понеделник, денят ще се развие и в позитивен, и в негативен смисъл. Едни от вас ще действат от позиция на силно развитото си чувство за дълг, самоотвержени и на всяка цена печелещи. При други се засилва чувството за ограниченост, губещо е поведението ви.

СКОРПИОН
Скорпионите започват уморени понеделник и само вашата упоритост може да ви помогне. Денят е доста тежък и пълен с неприятности. Но вие не се предавайте. Въпреки всичко непреклонността пред трудностите ще ви доведе до успехи. В службата по-кротко и намалете критичната нотка в тона.

СТРЕЛЕЦ
Днес Стрелците се отличават с боеви дух, остър ум и непреклонно поведение. Най-полезният атрибут е остротата на мисълта ви, която трябва да бъде водещо начало, за да постигнете добри резултати в делата си сега. Другите ви качества са често зависими от емоционалната настройка, пагубно е. Денят ще ви спори при осъществяване на строителна дейност.

КОЗИРОГ
Труден ден, объркани ситуации, доста нерви. Така изглежда понеделник, но не ви лишава съвсем от късмет. Може би най-доброто, което ще се случи, е свързано с работата ви, където вашето право ще ви бъде справедливо присъдено. Известен успех очаквайте от финансова дейност. Не взимайте страна в спор между колеги, оставете ги сами да стигнат до истината.

ВОДОЛЕЙ
В службата понеделник започва с нерви и неприятности, но вие не изпускайте своя нервен заряд. Денят общо взето се развива в два плана – работа и контакти. Шансът е променлив и при много от вас успехът и неуспехът се редуват. Предимството е на страната на успешните действия. Смело се заемете със задачите си, ще бележите успехи, които няма да останат нзабелязани.

РИБИ
Днес е добре да действате с перспектива за бъдещето, а онези, които сега поставят началото на нови занимания, ще имат голям успех. Съществува възможност за внезапен шанс при много от вас, който се отнася до делови въпроси и помощ от приятели в тази реализация. Съдебено дело за имуществена подялба ще ангажира деня на някои от вас. Ще бъдете удовлетворени.
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Етикети