На 28 февруари руската армия увеличи своето преимущество над украинските въоръжени сили. От днес нататък операцията по денацификацията на съседната държава ще върви много по-бързо.

След като Министерството на отбраната на Руската федерация обяви, че е постигнало пълно превъзходство във въздушното пространство на Украйна, няколко бомбардировача ВКС Су-34 за първи път бяха забелязани в небето над Харковска област.

Наличието на руска тактическа авиация ще позволи бързо да се идентифицират колоните на въоръжените сили на Украйна и националистическите (неонацистки) батальони и ефективно да ги унищожават с целенасочен и точен удар.

„Това е най-малко седмият, който виждаме!“ – коментират местните в селото, заснемайки на камери на смартфони как руските самолети се втурват към целите.Су-34 е един от най-модерните фронтови бомбардировачи на въоръжение на руските ВВС. Заради своите страховити способности по време на бой самолетът си е спечелил прякора „Патето от ада“.

За първи път бойната машина бе използвана в боевете с ислямистите в Сирия. Сред именитите жертви вследствие на атака от Су-34 е вторият човек и пиар на ИДИЛ Абу Мохамед ал-Аднани./Блиц.бг/

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации