Внезапно почина младата българска актриса Лорина Камбурова

Актрисата Лорина Камбурова ни напусна едва на 30-годишна възраст в болница в Русия, като според първоначална информация - причината за смъртта й е усложнение след вирусна инфекция. Новината е потвърдена и от нейни близки пред BTV. 


Режисьорът Катрин Краснер съобщава, че колегите й събират средства, за да подпомогнат семейството й и да я върнат обратно в България. 


Преди месец филмът "Любов и чудовища" е започнал да се излъчва по кината в Русия. Фотографът Генадий Авраменко, който е неин познат, казва, че e очаквал да я види на премиерата на филма в Москва, но Лорина е била приета в болница заради двустранно възпаление на белите дробове. 


"Когато групата излезе на сцената, аз й се обадих с видеоконферентна връзка и видях плачещата Лорина на болнично легло, обърнах камерата към сцената и Лорина видя и чу всичко, което се случваше. След това написа, че това за нея е било истински празник и се е почувствала така, сякаш стои на сцената. А днес сутринта дойде ужасната новина, че нашата Лорина така и не се е преборила", пише той във Facebook.  


Камбурова е родена във Варна през 1991 г., завършва НАТФИЗ през 2014 г. в класа на проф. Здравко Митков. Тя стана популярна със сериалите "Скъпи наследници" и "Връзки". Участваше и във филми като "Leatherface", "Doom: Annihilation" и др.  

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации