Пъзелите и главоблъсканиците в социалните мрежи винаги предизвикват голям интерес сред потребителите. Те са обичани не само от децата, но и от възрастните. Това е чудесен начин да тренирате вниманието , логиката си и като цяло добрия “заряд” за мозъка.


Ето още един свеж пъзел от мрежата, върху който ви предлагаме да помислите. Изглежда доста просто, но само 1 от 5 души, а именно 20% от всички хора на Земята, могат да посочат верния отговор.


Така че, нека започнем. Погледнете внимателно тази картина.Какво мислите, че тук не е наред? Това е типичен пейзаж на провинцията. Къща на фона на хълмове и зелена поляна, ограда и дървета. Но има една подробност, която показва, че това не е обикновена рисунка. Познайте какво е?


Ако не можете, тогава ето решението:

На снимката художникът е изобразил полъх на вятър, но по някаква причина димът от комина е насочен вдясно, а клоните на дърветата се навеждат вляво. Изглежда, че вятърът духа в две противоположни посоки едновременно. Но това е просто невъзможно!

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации