Пророчицата Ванга, за която дълго време имаше твърдения, че е родена на 31 януари 1911 г. Все още в Уикипедия продължава да стои като рождена дата 31 януари, въпреки че още преди години фондация „Ванга“ доказа с оригинални документи, че тя е родена на 3 октомври 1911 година. Сред тях е и кръщелното й свидетелство от родното й място Струмица в днешна РС Македония. По този повод  гост в предаването „Ничия земя“ на Даниела Тренчева бе нейната племенница Красимира Стоянова.

Тя е първата, който разказва в книга за живота на леля си. Пророчицата приживе е потвърдила, че всичко в нея е вярно. Някои истории звучат невероятно, но са достоверни. Други няма да се харесат на държавници и на „приятелите“ на Ванга през годините, но отново са достоверни. Тя разказа за живота, ежедневието, срещите на Ванга, за начина по който тя е правила своите предсказания. Повече може да видите ТУК

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации