Огромна трагедия е помрачила отминалите светлите християнски празници за голяма част от родния хайлайф. Часове след Рождество Христиво след неравна битка с коварно заболяване този свят е напуснала бившата ководеща на предаването „Огледала“ Гергана Гочева, която след брака си смени фамилията си с Конова, съобщи pik.bg.


Красавицата, която в началото на „Огледала“ водеше заедно с Радост Драганова и Нели Атанасова, е загубила живота си след продължила повече от година схватка с рака.Последните години Гергана замина да живее със съпруга си и семейството си в Дубай.


38-годишната бивша тв водеща остави три дечица, най-малкото от които е родено през есента на 2019 г. Много популарни личности скърбят за Конова в социалните мрежи. „Ако можеше да я опиша, бих казала: СВЕТЛИНА, ДОБРОТА. Ако можеше да я върна, бих казала: “Божията воля”. ОБИЧАМ ТЕ, Гергана! Знам, че вече си почиваш и няма страдание! Благодаря ти, че беше насърчение за мен! Почивай в мир скъпа моя , един ден ще сме заедно в царството небесно!“, написа коафьорката Вили Боршукова.След като се раздели с „Огледала“, известно време Гергана водеше предаване в модния канал на Мария Бонева. „Почивай в мир, милото ми момиче! С теб направихме първите стъпки в тв продукция, беше водеща на първите ми събития и остана слънчев и верен приятел! Много тъжа, много е нечестно. Остави три прекрасни дечица, любящ мъж и семейство и приятели, които никога няма да забравят! Бъди звездичка, там където си! Много ми е мъчно и тежко“, сбогува се Мария Бонева със своята приятелка.


Гергана Конова е родена в град Стара Загора през 1982 година и е зодия Телец. На 15 години печели конкурса „Кралица на красотата“ в родния си град, след което става лице на модна агенция „Визаж“.


Средното си образование е завършила в Математическа гимназия, а после записва специалността „Графичен дизаин“. Едновременно кара специализация в Англия със специалност „Актьорско майсторство“. Работила е като моден консултант в предаването по БТВ „Огледала“. През Септември 2009 година тя напуска предаването.


През Декември 2011 година започва работа като водеща в токшоуто по БТВ „Високи токчета“. Гери Гочева е представена като „нетипична“ тъй като обича да чете духовна литература, вярва в енергиите и смята, че човек може да постигне всичко, стига да го желае силно. Тя наследява интереса си към окултните науки от своя баща и баба, които са били йоги. Гери е минала две нива Рейки и работеше в център, в който лекуват хора по този начин.

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Етикети