На гробище в Египет намериха жив мъж четири месеца след погребението му, съобщава портала Youm 7.


Мохамед ел Гамал изчезнал през януари и семейството започнало да го търси, но безуспешно. Журналистите разказват, че човекът страдал от психическо разстройство и често напускал дома си.


Известно време след началото на издирването се обадили от местната болница, че е докаран труп на мъж с неустановена самоличност поради напреднало разложение. Почти всички роднини разпознали в него изчезналия Мохамед.


В болницата взели материал за ДНК изследване, но роднините решили да го погребат в края на март без да дочакат резултатите от него.

Четири месеца по-късно група младежи забелязва през нощта разхождащ се неориентирано из гробищата човек. Те го завели до полицейския участък, където се установило, че това е изчезналия Ел Гамал.

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации