вторник, 2 юни 2020 г.

От британските ВВС съобщават за прихващане на руски Ил-20 в небето над Балтийско море. Според информацията от пресслужбата на британските военновъздушни сили, изтребителите Typhoon, базирани в Литва като част от програмата на НАТО за патрулиране на въздушното пространство над балтийските страни, са били вдигнати във въздуха на 2 юни.

"Британски бойни самолети са вдигнати във въздуха на 2 юни за прехващане на руски самолет за радиоелектронно разузнаване Ил-20, изпълняващ полет над Балтийско море ", се казва в съобщението. Британските изтребители Typhoon бяха дислоцирани в авиобаза Шяуляй в Литва на 1 май. Те поеха бойното дежурство заедно с испанските ВВС./Блиц/

ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ👇
Сподели👇

0 коментара:

Публикуване на коментар

Архив на сайта

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Предоставено от Blogger.

Популярни публикации: