Мъжките часовници открай време са нещо повече от нужда. Те са важен аксесоар в тоалета на всеки представител на силния пол. Обратно на твърденията, че традиционните часовници са отживелица, много хора си купуват поне една такава „джаджа“. Голямото разнообразие от модели и марки дава възможност за по-прецизен избор, така че да можем максимално да се възползваме от характеристиките на нашия часовник. Независимо дали заради екстрите, заради вида или просто заради оригиналната му функция, в сайта на flaro.bgможете да откриете идеалният сред богатата гама от мъжки часовници. Нека разгледаме 3 от най-интересните устройства.

 За любителите на модерните технологии, ексклузивният кварцов часовник наистина ще бъде удовлетворяваща покупка. Многофункционалното устройство разполага с тахиметър, календар и хронометър. Кварцовият часовник е обгърнат от стоманена верижка, а корпусът е водоустойчив. Модерният модел се предлага в черно и синьо, което позволява да го съчетаете с любимия си тоалет.

 Ако сте традиционалисти, вероятно бихте искали да заложите на механичен часовник. Естествено, това няма да отнеме модерния вид и множеството функции, присъщи на голяма част от съвременните часовници. Многофункционалният мъжки механичен часовник е чисто черен, а малките детайли като стрелки, цифри и т.н. са в златисто. Големите римски цифри са особено впечатляващи. Този часовник е значително по-голям от предишния и са прекрасно допълнение към официалния Ви тоалет.


    Всъщност, невинаги големината е от значение. Понякога дискретността придава повече елегантност. В тази връзка трябва да отбележим, че от Flaro.bg са се погрижили да предложат от всички възможни видове мъжки часовници на своите клиенти. Модерният мъжки часовник с метална верижка е прекрасен пример за това. С изчистеният си вид в чисто черно, единственото нещо, което ще видите на циферблата са 3 стрелки в златисто и миниатюрен календар. Часовникът е водоустойчив и подходящо допълнение за официални и ежедневни тоалети. Със своето телго от 82 грама, това устройство е наистина лесно и удобно за носене.
    РЕКЛАМА
    СПОДЕЛИ👉
    ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
    РЕКЛАМА

    0 comments:

    Публикуване на коментар

    senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

    КОНТАКТИ:

    Популярни публикации