1.Вероятността да се заразите и умрете от корона вирус е 0,014%. По вероятно е да се разболеете от бяс, напълно сериозно. Ако това не е достатъчен аргумент, четете нататък.

2. Шанса някога да използвате някой от боклуците, които сте накупили за защита, е под 1%.
3. Най-вероятно маските които сте си купили, въобще няма да ви защитят, защото те нямат такава функция. Ако не пише N95 на тях, няма смисъл да ги ползвате. Просто ги хвърлете и дишайте нормално.

4. Въздушно-капковият път на разпространение включва и очната лигавица. Затова ходене само със затворени очи, не ги отваряйте в никакъв случай, така увеличавате шанса да не умрете от корона вирус, защото сигурно преди него ще ви довърши я някоя кола, я някой камион.

5. Истерията и постоянното притеснение влияят на нервната система, а тя от своя страна на имунитета ви. Та, както казах в т. 2, дишайте нормално.

6. Плацебо ефекта има и обратната си страна, внушавайте си че ще се заразите и най-вероятно ще го постигнете.

7. Вирусът може да полепне по дрехите ви и да го разхождате с вас. А нещо не виждам химически костюми?!
8. Ако си спомняте, и свинския, и птичия грип щяха да ни погубят, а сега са си сезонни вируси.
Дишайте спокойно и живейте щастливо!!!
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации