понеделник, 8 април 2019 г.

След намесата на Динко Вълев от Ямбол, който наказа момчето от ромски произход Гилберт Стефанова и му даде срок от 5 дни да се извини, разкаянието не закъсня. Днес ново видео обикаля социалните мрежи. Ромчето искрено съжалява за случилото се, като заявява, че е не очаквало да стана така и целта му е била единствено да събере повече гледания и лайкове. 

"Наистина хора, просто много съжалявам. Надявам се да ми простите, но повярвайте, характерът, който видяхте във видеото от мен, това не беше истинското ми аз. Аз съм много добър човек. Аз обичам всички, аз не съм расист.

Аз съм израснал в България, как може да я мразя. Оттам съм ял, оттам имам приятели….които загубих, заради това видео", разказва в 4-минутното клипче Стефанов.
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👇
Полезни съвети👇

0 коментара:

Публикуване на коментар

ПОСЕТИТЕЛИ ГЛЕДАТ В МОМЕНТА:

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Архив 2

КОНТАКТИ:

Предоставено от Blogger.

Популярни публикации

Архив 1