Вратарят застрелян при престрелка

Трагична новина покоси арменския Арарат-Армения, в който играе българският десен бек Георги Пашов. Вратарят на втория отбор на клуба Мушег Гевондян беше убит при престрелка в административния район Канакер-Зейтун в Ереван.

„С дълбоко прискърбие съобщаваме, че в нощта на 16 април от огнестрелна рана почина вратарят на Арарат-2 Мушег Гевондян. Нашият клуб изказва своите съболезнования на членовете на семейството, роднините и приятелите на Гевондян“, обявиха от Арарат-Армения на официалния си профил във „Фейсбук“.

При престрелката са пострадали общо трима души. Те са били откарани в болница. Само един от тях е починал и това е именно вратарят на втория тим на Арарат-Армения.

Тримата са открити в автомобил БМВ, по който е била открита стрелба. При огледа на местопроизшествието са открити множество гилзи, един куршум и следи, приличащи на кръв. Взети са образци и са назначени редица експертизи.

„Предварителното следствие продължава. Предприети са мерки по установяване на всички обстоятелства за инцидента и установяване на личността на предполагаемите престъпници“, обявиха арменските власти./blitz.bg/sport/
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации