Влюбените гълъбчета си угаждат и не мислят за утрешния ден

Мъжът на Софи Маринова - Гринго, подкара нова мощна кола. За черния "Мерцедес" младото семейство се бръкна дълбоко в джоба и брои 100 бона за возилото. 

Лъскавото возило е собственост на младото семейството от година. Преди годино Софка го изненада с тунингован джип за 150 бона, но мачото му се нарадва за два дни. След като видя, че на всеки ъзъл трябва да минава през бензиностанция, двойката бързо го замени.

Гринго искал да кара хубава кола, но пък да не е от най-мощните, които гълтат бързо горивото. Затова стигнали до заключението, че трябва да направят замяна. И върнали огромния и масив джип и взели тази кола. Софка ползва автомобила за дълги пътувания в страната.

Както знаем, тя е е една от най-оборотните звезди и графикът й с участия е запълнен за месеци напред. А придобивката им е комфортна и мощна, а Гринго често се отпуска и натиска педала на газта повече от позволеното./show.blitz.bg 
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Етикети