Наскоро, в един от руските интернет сайтове за продажби на автомобили се е появило много интересно предложение, пишат световните издания. Продава се автомобил ГАЗ-21 Волга от късната, трета серия, пуснат през 1966 г., като съдейки по съобщението той е принадлежал лично на бившия Генерален секретар на Комунистическата партия на Съветския съюз Леонид Брежнев.

Колата е в перфектно възстановено състояние: свеж хром, безупречна тапицерия от велур, кормило в отлично състояние, а седалките са дори опаковани в целофан. Уникалната Волга е с пробег от само 100 хиляди километра и се предлага за 800 хиляди рубли или 12 хиляди долара в град Сарапул.

Вярно е, че има някакво объркване с двигателя, в обявата е написано 1,6-литров с мощност от 75 к.с., но във волгите не е имало такъв - на серийните машини е поставян 2.4-литров (70 к.с.), така че което вероятно е само печатна грешка.

Колата има благороден винено-червен цвят и според документите е имал само двама собственици. /auto.blitz.bg
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации