Отчаяна вдовица от Волгоград, Русия изпада в ужас, когато съпругът ѝ умира през април тази година. Тя прекарва 4 месеца в опити да съживи починалия си мъж.76-годишната жена криела от собствените си деца, близки и роднини, за смъртта на половинката си и се опитвала да го съживи като поливала трупа му със светена вода и четяла целодневно молитви и заклинания.

Съседите усетили странна миризма от дома на жената, но не обърнали внимание, докато няколко от долните апартаменти не се наводнили след случаен теч и на възрастната дама и се наложило да ги пусне в дома си.
Тогава открили почти мумифицираното тяло на 87-годишния мъж на канапето в хола.
Близки и колеги на възрастната жена, която е пенсиониран лекар, уверяват, че тя е съвсем здрава психически, без никакви отклонения.

Като възможна причина за внезапната лудост на вдовицата, освен загубата на любимия, очевидци посочват обсесията ѝ по телевизионно предаване наречено „Битка на екстрасенси” (Битва экстрасенсов) с водещ Леонид Коновалов, пише Канал3. 
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации