Мъж на 65 години намушка с нож 25-годишната си съпруга. Семейството е от Стара Загора, имат 8-месечна дъщеричка, а до фаталния край се стигнало след семеен скандал. Ревност е вероятният мотив за убийството. Мъжът е задържан за едно денонощие, а работата по случая продължава под ръководството на Окръжна прокуратура.

25-годишната Юлиана, която е завършила Тракийския университет и 65-годишният й мъж Димитър  живеят на квартира в кв. „Железник“ от поне десетина години. Семейството има малко бебе, а до фаталния край на Ивановден се стигнало след семеен скандал. Съседи на двойката са в шок от случилото се. Описват младата жена като възпитана, усмихната и отзивчива, а мъжът като конфликта личност. За него това бил трети брак.

Сигналът за убийството е подаден от съседи на 7 януари малко преди 16 часа. Жената била прободена с нож в гърдите. Веднага след убийството възрастният съпруг е задържан от униформените.

Източник:Дарик

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации