понеделник, 19 ноември 2018 г.

Лидерът на „Атака“ Волен Сидеров потвърди информацията за срещата си с министър-председателя Бойко Борисов вчера. „С премиера разговаряхме, за да изчистим някои теми, които бяха медийно замърсени. Почувствах се отговорен да му обясня моето предложение към вицепремиера Красимир Каракачанов за неговата оставка. Идеята ми е за заздравяване, а не за разрушаване на управленската коалиция“, заяви пред БЛИЦ Волен Сидеров.


Лидерът на „Атака“ направи и коментар относно думите на Ангел Джамбазки, изречени тази сутрин в ефира на родна телевизия. „Категорично искам да кажа, че моята идея не е за оттегляне на патриотите от управляващата коалиция, както внушават манипулативно евродепутатът Джамбазки и негови колеги.

Целта е управлението да продължи с нови идеи и важни придобивки за българския народ, свързани със стандарт и доходи“, коментира още Сидеров. На директния въпрос дали коалицията ще издържи на външния натиск и протестите, Сидеров подчерта: „Аз съм за стабилност и добро управление. Много е важно всеки от партньорите ми в „Обединени патриоти“ да надмогне егото си“.

СПОДЕЛИ НОВИНАТА👇

0 коментара:

Публикуване на коментар

Архив 2

Предоставено от Blogger.

Архив 1

ПОСЕТИТЕЛИ ГЛЕДАТ В МОМЕНТА:

КОНТАКТИ: