Кошмарен се оказа за Зорница Линдарева последният й престой в Дубай.
Красавицата от „ВИП Брадър“ и „Биг Брадър: Мост Уонтед“ се разболя в емирството и се върна оттам отпаднала и с възпалено гърло.
„Възможно е климатикът в хотелската стая да ме е разболял. Не съм сигурна каква точно е причината, но се наложи да пия два антибиотика. Като се върнах в България, 10 дни не излизах от жилището си. Не се чувствах никак добре, през цялото време си лежах„, сподели пред седмичника „Уикенд“ моделката.В края на миналата седмица изчезналата в последно време моделка Зорница Линдарева даде признаци на живот от Дубай, съобщи „България днес“.

Някогашната любовница на Тачо, съпруг на Жени Калканджиева, се разголи в екзотичната страна и демонстрира пищни форми.
Най-близките приятели на Зизи, както я наричат, се бяха зачудили защо напоследък не е активна в социалните мрежи. Поне от два месеца Линдарева не съобщаваше къде е и какво се случва в личния й живот, което не е присъщо за нея.
Дали пък това не е свързано с нова любов, тепърва ще се разбира.

Източник novini.bg
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации