Два руски военни кораби, натоварени с военни превозни средства и техника, са били забелязани по пътя към Сирия, след като въздушни удари, предвождани от САЩ, заличиха три обекта, подозирани за химическо оръжие. Докато светът очаква реакцията на Владимир Путин на координираните военни действия срещу Сирия, кораб на руските военноморски сили бе забелязан в Босфора на път към руската база Тартус на северното сирийско крайбрежие, пише "Дейли Мейл". Морският съд е натоварен с танкове, военни камиони "Рамаз", линейки и радари "Пелена-1".



Друг руски военен кораб - "Александър Ткаченко" също бе сниман как плава към Тартус, превозващ високоскоростни патрулни лодки, лодка BMK-T, използвана за изграждане на временни мостове  и няколко камиони. Фотографиите бяха публикувани в социалната мрежа от военния наблюдател Йорук Ишик.Руските военни кораби се приближават към Сирия в момент, в който САЩ обявиха, че ще има нови икономически санкции за Русия в отговор на продължаващата подкрепа на Москва за режима на Асад в Сирия.

Източник:БЛИЦ
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации