Ужилени бургазлийки пищят от телефонна кражба на пари. Оказало се, че мъж източвал парите им, докато си говорел с тях. „+35924512520 НЕ ВДИГАЙТЕ! НОВА СХЕМА ЗА ТОЧЕНЕ НА ПАРИ ОТ СМЕТКИТЕ ВИ НА ТЕЛЕФОНА! ПАЗЕТЕ СЕ!!! ПРЕДАЙТЕ НАТАТЪК ДА ЗНАЯТ И ДРУГИ“, Това пише Емилия Т. до всички потребители във Фейсбук, съобщава БургасИНФО.

Жената обяснява, че й се обадил приятен мъжки глас, който се представил за дистрибутор на нова серия козметика. Докато тя любезно слушала предложението и обяснила, че не се нуждае от вълшебните кремове и червила, сметката й за телефон олекнала с 300 лева. Това го разбрала чак когато отишла да я плати.

Обяснили й, че номерът е високоимпулсен и за сметка на клиента. Други жени се оплакаха, че от същия телефон им предлагали маркови дрехи на половин цена, изгодни подаръци за Коледа и дори тенджери и самозатоплящи се чинии. Внимавайте кой ви се обажда и от какъв номер, предупреждават измамените дами.

Източник: БЛИЦ

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации