По времето на соца български химик и инженер от БАН спират Москвича на бензиностанция в Германия.Бензинджията пита: Бензин, дизел? Инженера: Само вода, моля. Бензинджията пълни резервоара до горе с вода, Инженера вади едно шишенце с таблетки и пуска еднa таблетка в резервоара.

Качват се, палят и заминават. На германеца му увисва ченето.На следващия ден на същата бензиностанция.Инженера: Само вода, моля.Бензинджията пълни резервоара до горе с вода, инженера вади едно шишенце с таблетки и пуска еднa таблетка в резервоара.Качват се, палят и заминават.

На третия ден спират на същата бензиностанция. Към тях се приближава костюмиран джентълмен и казва: "Чух че имате някакви специални таблетки. Аз съм директора на ESSO и ви давам един милион долара за тях."Инженера:

Три милиона или няма сделка.След малко получават парите, дават шишенцето с таблетките на джентълмена и си тръгват.Химика пита: Абе другарю инженер, а ние как ще караме сега? Инженера: Ами както и до сега - на газ.

/Албен Тодоров/

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации