Водещата на „Папараци“ Венета Райкова се разгневи на коментарите по неин адрес, че се развежда фиктивно, за да спаси апартамента си от Юксел Кадриев, който я осъди, видя БЛИЦ. Ето какво написа тя на профила си във Фейсбук: „Приятели, днес сайтове ме обвиняват в „хитри схеми“ – че се развеждам, за да си спася апартамента от Юксел Кадриев!! Това е лъжа и всеки, който продължава да я разпространява ще бъде осъден. Истината е, че след като трета инстанция не ме допусна до обжалване, в началото на октомври изплатих 30 хил. лв. и запорите бяха махнати веднага. И още нещо – не само, че не дължа пари по дела, а на мен ми дължат!!! Осъдих Евгени Минчев окончателно и той ми дължи към 15 500.

Адвокатът му предложи на моята адвокатка да не го запорирам. Предложи да плати само половината сума и да прекрати делото срещу мен. Ако не знаете, той ме съди в ролята ми на коментатор на „Биг Брадър“ за участието си през 2014 г, където според него съм го нарекла „ниска топка“. Аз се съгласих да ми плати само половината сума на която го осъдих, защото не парите са били водещият ми мотив да го осъдя. Но до този момент пари от Евгени Минчев не съм получила. Пак да го кажа ясно за медиите – истината е такава, че аз пари не дължа на никой, а на мен ми дължат! И спрете да пишете лъжи за мен, заради които ще се видим в съда!!!”

Източник:blitz.bg
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации