Жрицата на любовта Мариса Уалън е арестувана, защото простреляла два пъти мъж по време на се*с, съобщава „Дейли Мейл“ цитиран от sputnik
Причината е повече от шокираща – според нея упражнявал неправилно орален се*с. Скандалната случка се разиграла в дома на потърпевшия в Евърет, Вашингтон.

36-годишният мъж е оцелял по чудо, тъй като куршумите пронизали главата му. В доклада си местната полиция описва жрицата като „емоционална и студена“.

В края на краищата тя се признава за виновна и споделя, че е стреляла два пъти в главата на жертвата, защото е правил орален се*с с нея по неправилен начин.

Тя казва още, че е откраднала портфейла му и е изпозвала кредитните му карти. От полицията твърдят, че Мариса е похарчила 12 хил. долара, преди да бъде хваната.

Източник:sputnik.bg
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Етикети