четвъртък, 15 юни 2017 г.

Преди месец 55-годишният Мхитар Тариев от Москва получил инфаркт, пишат местни медии.

 Изпаднал в кома и в това състояние го приели в реанимацията. За 1,5 часа реаниматолозите активирали сърцето му 30 пъти. Мъжът идвал в съзнание, а след това отново изпадал в кома. Според лекарите това е абсолютен рекорд. И за щастие усилията на лекарите се увенчали с успех - човекът бил спасен,информира novini.bg

Тариев си спомня, че докато бил в кома имал странни видения. "На сън аз постоянно исках да отида някъде, но някой ме хващаше за ръката и ми казваше, че още не е станало време," разказва той. "Тези лекари сега ги считам за свои родители, защото ми подариха втори живот. Това е чудо!" В момента той се намира под наблюдение, но не показва никакви тревожни симптоми.
ВИЖТЕ ОЩЕ:
Сподели👇

0 коментара:

Публикуване на коментар

Архив на сайта

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Предоставено от Blogger.