Отслабнала и променена, най-известната българска тотомилионерка Гошка се завърна изненадващо в България. Тя пристигнала инкогнито в родния си град Искър край Плевен преди две седмици. Това са разказали местни жители пред Dnes.bg. Леля Гошка си прибрала по тъжен повод – погребението на майка й. Тя се завърнала без да предупреди никого. Хората не очаквали прославилата се с милионите си тяхна съгражданка да се появи, но тя изненадала всички като дошла буквално минути преди да погребат жената.


Гошка обаче не останала дълго след като се простила с майка си. Само ден-два по-късно тя отново хванала самолета за Кинтанар дел Рей – тайно както и пристигнала. „Леля Гошка е изцяло променена – преди весела и приказлива, сега беше неспокойна и подозрителна, обръщаше се и се оглеждаше непрекъснато“, разказаха още местните.

Гошка живее в Испания със съпруга си и синовете си от повече от 15 години. Именно в Кинтанар дел Рей тя един ден се събуди милионерка. Миналото лято 61-годишната българка спечели 67,99 милиона евро от местната лотария „Примитива“. Това е втората най-голяма печалба в историята на местното тото. Въпреки приказките за луксозни воаяжи след големия удар, местните разказват, че Гошка не била напускала испанското село. Тя споделила и че не е правила големи харчове с милионите и те стояли непокътнати.

Дори милионите й докарали куп неприятности. Един от зетовете й, мъж на сестра й, бил сърдит, защото Гошка не дала на семейството му нищо от парите, разказват още хората в Искър. Сред другите теми на разговор след отпътуването на Гошка е слухът, че тя планира да купи сградата на едно от училищата в града, това да църквата. То стои затворено от години, а тотомилионерката имала идея да го ремонтира и да го направи старчески дом.

Източник: SOS Новини
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Етикети