Ето защо Баба Ванга предрече, че Обама ще е последният им президент.

Заради една от прогнозите на сляпата пророчица Ванга, а именно тази, че „Барак Обама ще бъде последният американски президент“, днес редица световни медии превърнаха предсказанието в основна тема за дискутиране. Причината за това е встъпването в длъжност на новоизбрания президент Доналд Тръмп на 20-ти януари, пише британското издание Daily Mail.

Ванга предсказа атаката срещу Световния търговски център през 2001 г., която взе хиляди жертви, поставяйки основите на глобалния екстремистки тероризъм, както и рязкото увеличаване на ислямска държава.

Но какво точно е имала предвид с думите си пророчицата? Тук можем да размишляваме върху различни хипотези. Едната тиражирана с години хипотеза на теориите за конспирация е, че САЩ ще се разпаднат досущ като римската империя и буквално няма да има повече президенти. Bradva.bg припомня, поддръжниците на това тълкувание с трепет очакваха ядрен апокалипсис или опустошително природно бедствие, което да изтрие Америка от картата на света. Уви, късметът не им се усмихна и не дочакаха тоталния крах на САЩ, но това не означава, че великата световна сила ще продължава да господства и да прави войни по целия свят, както през последните десетилетия. Тук идва и тълкуванието на предсказанието на Ванга според Bradva.bg.

Втората, доста по-логична хипотеза е самият факт, че най-неочаквано ексцентричният милиардер Доналд Тръмп успя да разбие Хилъри Клинтън на изборите, което хвърли голяма част от света в паника и ужас от това какво предстои занапред. Ако Тръмп спази предизборните си обещания, наистина светът може да се промени тотално и нека ви обясня защо Барак Обама може да се окаже последният президент на САЩ. Онези Съединени Американски Щати, които 70 години играят ролята на международен милиционер, създаващ войни и конфликти, където сметне за удобно с основната цел да продава оръжията си и да се снабдява с петрол на безценица.

След грандиозната победа на Тръмп особено неприятно се почувстваха поддръжниците на русокосата леля, която досущ като Ангела Меркел бе твърдо решена да постави християнския свят на колене пред радикалния ислям, който в голяма степен вече взима превес в много европейски държави.

Публикували сме редица материали с кадри от държави като Франция и Великобритания, където ислямът буквално е превзел цели градове и квартали, в които е невъзможно да излезеш на улицата ако не си един от тях. В предградията на Париж хиляди християнски жени са гонени от кафенета и магазини, защото според собствениците им жените трябва да си стоят у дома. Това са дребни примери, но са достатъчно красноречиви и вие, читателите на bradva.bg, виждате с очите си какво се случва в света през последните няколко години. Наскоро друг приятел на редакцията взе съдбовното решение да се завърна от Канада, където не е успял да намери детска градина за християни. Българският емигрант има две деца, но е притиснат до стената, тъй като няма къде да повери невръстните си деца в "светла" Канада. "Коранът" е навсякъде, но Библията се намира трудно, няма и детски градини за християни в района, където живея. Затова със съпругата ми взехме решението след дълги години да се завърнем в България, за да могат децата ни да израснат сред хора от тяхната култура и религия. Там, където сме в момента, просто не сме приети и сме принудени да напуснем.

Нека се върнем към Барак Обама и последния президент на САЩ. Това е един ведър политик, който създаваше атмосферата на комедийните представления на Еди Мърфи, един добре подбран образ за замазване на очите на хората в стил екшънкомедия от 90-те години. Докато Европа е заливана от орди, дошли с единствената цел да живеят на гърба на европейския данъкоплатец и да консумират плътта на бели християнски жени, както и където им е удобно (това е част от рекламата за зарибяване на мераклии от цял свят), докато разрушените държави в близкия изток бедстват и милиони семейства останаха на улицата, а други биват продавани в робство на организации като ИДИЛ, ведрият американски президент, който няма да остане с никакъв съществен принос към САЩ и към света, се поклаща театрално пред камерите и заявява жлъчно: "Путин не е наш приятел". И от какъв зор, питам аз? Защо е демонизиран Путин? Защото, за разлика от американския си колега, поведе съвременен кръстоносен поход срещу джихадистите, или защото е против ислямизацията на Европа?

Както Обама, така и Хилъри Клинтън обслужват интереси на много мощни лобита, които от десетилетия командват парада по света по особено жесток и нехуманен начин, създавайки страх и зависимост у хората. Източник на bradva.bg, работещ на висок пост в Европейската комисия сподели, че именно кликата около Клинтън упражнява натиск върху Меркел и Европейския съюз за преселването на милиони икономически имигранти от цял свят. Служители на Европейската комисия биват притискани да правят незаконни действия в полза на цунамито от икономически мигранти, подчертавам мигранти, а не бежанци от Сирия. Сирийските семейства, останали без нищо, наброяват едва 10% от вълната, заливаща Стария континент.

САЩ е една много силна държава, но използва своята мощ само и единствено за прокарване на собствената си политика и интереси. Нека припомним кой отстрани диктаторите в Ирак и Либия и каква беше целта? Тези стабилни арабски държави бяха буквално сринати със земята, а диктаторите им ликвидирани. Защо? Защото потискали народа си и добрият Чичо Сам долетя със самолетите си и за нула време срина диктаторската власт, за да "освободи хората" от тиранията. Тиранията, в която всеки имаше дом и работа, тиранията, в която резервоар гориво струваше няколко долара, без значение колко литра е обемът. Да, Саддам и Кадафи не са били светци, но не мислите ли, че тези държави в момента са много по-зле от преди? Не мислите ли, че много повече хора в региона страдат и биват обезглавявани от ИДИЛ и сходни групировки?

Не мислите ли, че когато ги имаше диктаторите терористични атаки нямаше никъде в Европа? Нямаше бедстващи сирийски бежанци, останали без дом и родина, нямаше ИДИЛ, нямаше ги и бомбените атаки през ден както в близкия изток, така и на територията на Стария континент. Нямаше ги и много други проблеми, за които мога да изпиша много страници, но не искам да ви депресирам.

Какво искам да кажа с всичко това и защо Барак Обама може би наистина е последният президент на онази Америка, която:

1. Премахна диктаторите, за да сложи ръка на петрола, оставяйки държавите в пълен хаос

2. Се осмели да бомбардира Белград, който е почти в сърцето на Европа


3. Разруши реда в северноафриканските държави, от които тръгнаха милионите бежанци, способни да превърнат Европа в най-опасното място за живеене.

4. Създаде ИДИЛ и до ден-днешен се счита, че именно САЩ ги снабдяват с оръжие. Bradva.bg разполага с информация, че почти цялата военна индустрия в България продава стоката си на американски фирми, свързани с Пентагона, а след това оръжията пътуват директно за Ирак, Сирия, Либия и Афганистан. Сами можете да си направите сметка защо държавата ни редовно лъсва в скандали с родно Калашници, които са попаднали в ръцете на терористични организации.

5. Успя да отстрани няколко диктатора за нула време, но до ден-днешен не успява да се справи с "Ислямска държава". Защо не успява? Защото няма интерес, но няма да влизам в подробности, защото ще ви заболят главите.

Нека обобщим. Тръмп говори за диалог с Русия. Говори за борба с терористите и ограничаване на мигрантския поток заливащ държавите ни. Тръмп се осмели да говори за разпускане на НАТО, като преди броени дни заяви, че Алианса си е изиграл ролята, бидейки на повече от 70 години. Този Алианс е създаден да противодейства на Съветския Съюз, който отдавна не съществува. Нагласата и приоритетите на новия президент на САЩ са коренно различни с всичко, което са правили предшествениците му от десетилетия насам.

Ако тази политика бъде спазена, то има надежда в света наистина да дойдат по-мирни и по-добри времена. И ето защо, скъпи читатели на bradva.bg, Обама може би ще е последният президент на тези Съединени американски щати, които направиха поразиите, само част от които изредих по-горе.

Може и да идва нов световен ред, по времето на който ще има диалог и съдействие между големите сили Русия и САЩ и завинаги ще приключи надпреварата за надмощие.

Източник:БРАДВА.БГ, Kaizer Soze
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации