Забележимите бръзчки свързани с възрастта и промените на лицето са голяма грижа при жените. 8 от 10 жени още при 35 забелязват тревожни признаци: сухота, загуба на еластичност на кожата, фини линии на изразяване.

След 40 кожата започва да старее с ускорена скорост. Това се дължи на преструктурирането на хормоналния фон, забавяне на метаболизма, недостатъци в диетата и неправилни грижи.Процесът на стареене е неизбежен, но може да се забави! Не е нужно да се записвате за скъпи процедути за инжектиране на какво ли не в името на красотата ви или хирургичния скалп, за да направите това. Правилно формулираната и систематична грижа за кожата у дома ще ви помогне да постигнете невероятни резултати.Мая за кожата

Витамините от група В , с които са богати дрождите, нормализират метаболитните процеси в клетките на епидермиса. Помага за неутрализиране на признаците на стареене, изглаждане, изсветляване, стягане на кожата. Витамините E, D, C, H, PP подхранват и овлажняват.


Под въздействието на маята лицето придобива здравословен цвят и свежест. Аминокиселините, открити в нея, действат като антибактериално средство и средство за почистване на акне, имат антиалергичен, успокояващ ефект.Маята съдържа фосфолипиди – специални ензими, отговорни за поддържането на младостта и еластичността на кожата. След маската с мая не е необходимо да използвате каквито и да било средства за изглаждане на кожата.


Маска с мая за дома

След първата процедура ще забележите явна разлика. Съветваме ви да вземете двуседмичен курс на маски против стареене, за да получите дълготраен ефект на обновяване и стягане.


Състав:


10 г прясна мая

6 ч.ч. топло мляко

1 ч.л. мед (ако имате алергия, изключете)

3 ч.ч. нишесте

2-3 капки мазен витамин А

2-3 капки мазен витамин Е


Подготовка

Разтворете маята в топло мляко и оставете за 15 минути.

Добавете мед. Ако поради непоносимост към продукта не добавяйте мед, заменете го с 1 ч.л.кисело мляко. Добавете нишесте, маслени витамини и разбъркайте добре.


С помощта на четка нанесете сместа върху лицето и шията. Следвайте линиите за масаж отдолу нагоре, като избягвате зоната около очите и устните.


Изчакайте първият слой да изсъхне, след това нанесете следващия. След като нанесете петия слой, оставете маската да действа 20 минути. Изплакнете с топла вода.След няколко минути след процедурата избършете кожата с разтвор от ябълков оцет . Когато кожата е суха, нанесете хидратиращ крем. Завършете ритуала за красота с петминутна релаксация: легнете по гръб на равна повърхност без възглавница, затворете очи и се опитайте напълно да отпуснете всеки мускул на лицето си.Нищо не подмладява жената като положителни емоции. Надяваме се тази полезна статия да бъде във вашите отметки.

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации