Риалити звезда, която е направила 200 000 долара, продавайки газовете си в буркани, разкрива, че е била откарана в спешното отделение със симптоми на сърдечен пристъп, там научила, че силните болки в гърдите са причинени от излишък на газове.

31-годишната Стеф Мато от Кънектикът наскоро се озовала в спешното отделение, след като изпитала прострелваща болка в гърдите. След като лекарите я прегледаха и направиха изследвания, съобщили на звездата, че симптомите всъщност са причинени от излишък на газове, съобщава dailymail.co.uk.Тя започнала да продава своите газове още през ноевмри, след като получила заявка от сайт за възрастни.

Тя оценила на $1,000 уникалния продукт и така спечелила общо $200,000 от бизнес начинанието.За да бъде в крак с търсенето, което я караше да произвежда до 50 буркана с газове на седмица – звездата „предприемач“ избра диета с високо съдържание на фибри.

Тя живеела предимно на боб и яйца, а по-късно добави протеинови шейкове към сместа, след като откри, че това влошава миризмата на газовете.

В крайна сметка лекарите й казали, че изпитва „много силни газови болки“ и я посъветвали да промени диетата си, което от своя страна сложило край на бизнеса й.Тя обяви „пенсионирането“ си, след като беше откарана по спешност в болница, защото пострада от бизнес начинанието си. Стеф Мaто помислила, че получава сърдечен удар или инсулт и била убедена, че всеки момент ще умре.

Лекарите направили пълни кръвни изследвания и ЕКГ и се установило, че  симптомите всъщност са причинени от излишните газове от честата й диета с боб, яйца и бананови протеинови шейкове.Преживявайки отново посещението в болницата, Стеф разказва: „Спомням си, че в рамките на един ден изпих около три протеинови шейка и огромна купа супа от черен боб. Нещо не беше наред онази вечер, когато лежах в леглото и усещах натиск в стомаха. Беше ми доста трудно да дишам и всеки път, когато се опитвах да вдишам, усещах стягане около сърцето си. И това, разбира се, много ме разтревожи. Обадих се на моя приятел и попитах дали могат да дойдат да ме закарат до болницата, защото мислех, че получавам сърдечен удар. В крайна сметка отидох в болницата същата вечер. Не казах на лекарите си за продажбата на газове, но им казах за диетата си“.

„Бях щастлива, че това, което изпитвам, не е инсулт или инфаркт, а много интензивни газови болки. Бях посъветвана да променя диетата си и да взема лекарства за потискане на газовете, което на практика сложи край на моя бизнес“, добави още тя.По време на двумесечното си начинание, телевизионната звезда казва, че е била шокирана от голямото търсене на нейните газове.

„Реших да го направя на шега, след като хората го поискаха няколко пъти. За късмет, след като пуснах бурканите за продажба, те започнаха да се продават като топло ястие. Честно казано не можех да повярвам на искането. Мисля, че много хора имат този фетиш тайно. Започнах това начинание, като ядях предимно протеинови мъфини, шейкове, а също и твърдо сварени яйца. Оттогава реших да разнообразя малко и да опитам някои нови рецепти, за да го поддържам вълнуващо“, казва Стеф Мaто.„Обичам салата от черен боб, лук, шунка и омлет с черен пипер и приготвях наистина страхотно протеиново смути с много банани. Има много хора, които ме хвалят, наричат ме момиче шеф, казват ми, че ги вдъхновявам да не се срамуват от това кои са и какво правят. Но от другата страна получавам много негативност. Дори получавам смъртни заплахи, хора ми казват, че трябва да сложа край на живота си и т.н. Опитвам се да не реагирам на тези хора и не им давам това, което искат – внимание.

В днешно време трябва да спрем да съсипваме хората заради техния избор. Особено ако изборът им буквално не наранява никого. Мисля, че има много ревност и много антифеминизъм.

Мисля, че семейството ми е облекчено [за моето пенсиониране], а честно казано и дебелото ми черво. Диетата никога не е била устойчива и винаги е имало срок на годност“, споделя звездата.Стеф започна да документира необичайния си талант в TikTok миналата година, като първото й видео е гледано над седем милиона пъти.

Един зрител коментира: „Моята вяра в човечеството си отиде“.

„Срамувай се момиче“, каза друг потребител.

Трети добави: „Майко Божия. Приключих с този свят.

„Всички ние с IBS можем да бъдем богати“, пошегува се друг човек.

Защитавайки Стеф, един фен каза: „Просто я оставете на мира и нека да си прави пари. Боже мой!’

Стеф планира да дари част от приходите си за благотворителност и да инвестира пари.

„Мисля, че всичко се случва с причина и въпреки че дните ми за продажба на пърди приключват, ще спестя парите, които направих, и ще вложа малко в криптовалута. Също така ще направя дарение на благотворителна организация, която подпомага стомашните заболявания.“, разказва Стеф Мaто.

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации