Младеж от Пловдив разказа историята на възрастна жена, която срещнал случайно. Историята на старицата ще ви хване за гърлото. Glas.bg публикува разказа без редакторска намеса:

На излизане от Кауфланд Тракия в гъчканака на входа, ми привлече вниманието една бабичка , която на пръв поглед , уж чака някого. Мачкаше и разгъваше една салфетчица в ръчичките си зад машината за кафе. Попитах я дали чака някого и има нужда от нещо, тя ме погледна в очите и с сълзи на очи ми каза, че всичко е наред.

Тогава с много молби изтръгнах историята й. Това е баба Елена от Смолян, дългогодишен жител на Пловдив, работила като счетоводител и живяла по голямата си част от живота в отсрещния блок. Баба Елена е вдовица, преди 4 месеца са я ограбили и оставили без почти никакви притежания.

На фона на мизерната пенсийка и идващата зима баба Елена се е принудила да изтегли заем от 4000 лева, с който да обзаведе отчасти изгубеното. Месечната вноска и е 70% от пенсията.Баба Елена кара с по 5 ЛЕВА НА СЕДМИЦА и от срам да помоли за помощ , стой на топло в магазина до входа защото паричките и не стигат за сметки. Вглеждайте се в очите на хората, те никога не лъжат , каквито и действия да изпълняват те в забързаното ви ежедневие . И ако срещнете Баба Елена до входа на Кауфланд , помогнете и с каквото можете , тя от срам няма да помоли никого за нищо , даже настоя да ми подари някаква руска играчка от детството и другия път когато ме срещне.

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Етикети