Във Варна започна дарителска кампания за приюта на отец Иван в софийското село Нови хан, съобщи БНР. Той е в болница, а приютът, в който има над 300 социално слаби, сред които и деца, е пред фалит.

 


Затова на улица „Райно Попович“ № 12 във Варна – в студиото за йога на Петя Николова, се събират трайни храни, дрехи, ученически пособия и пари. Финансови средства могат да бъдат превеждани и директно в банковата сметка, посочена на интернет страницата на приюта в Нови хан. Всичко е добре дошло – храна, дрехи, учебници, чанти, пари. До вторник се бе събрала неголяма сума от 300-400 лв.

 


„От един-два месеца има проблем. Продуктите намаляха, няма брашно за хляб. Складовете са изпразнени. Няма леща, няма боб, има само малко ориз и макарони, грах“, обясни преди дни самият отец Иван. Според него са нужни брашно, картофи, захар, маргарин, грах консерва.

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации